Johnny Depp zingt soundtrack voor The Rum Diary in.

Geschreven door op 13 oktober 2011 om 15:13
Johnny Depp - Credits: Nicogenin via Wikimedia Commons (CC by-SA 2.0)

Johnny Depp zingt op de soundtrack van zijn nieuwe film ‘The Rum Diary’. De film gaat op 22 december in Nederland in de première.

Zanger J0hnny Depp

De 48-jarige acteur heeft samen met J.J. Holiday twee duetten opgenomen voor het soundtrack album. Ook hebben ze een instrumentaal nummer gemaakt: ‘The Mermaid Song’. Verder is zijn vriendin Patti Smith ook op de soundtrack te horen en staan er nog twee nummers onder de naam JD band op het album. Naast zingen produceert Johnny Depp de soundtrack ook. Het is niet de eerste keer dat Johnny Depp zingt in zijn filmcarrière. Hij speelde tweemaal gitaar in de films ‘Chocolat’ en ‘Once Upon a Time in Mexico’. Ook heeft hij in de musical ‘Sweeny Todd’ het nummer ‘No Place Like London’ gezongen en was hij korte tijd gitarist van de rockband P.

Zijn nieuwe film ‘The Rum Diary’ gaat op 22 december in Nederland in première. Johnny Depp speelt een journalist die alcoholist is.

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Fun Content · Johnny Depp Nieuws · Nieuws