FKA Twigs met ‘Magdalene’ tour 2019 naar Carré Amsterdam

Geschreven door op 10 september 2019 om 14:07
FKA Twigs - Foto: Foraggio Photographic via Wikimedia Commons (CC BY-SA 2.0)

FKA Twigs komt met een nieuw album genaamd ‘Magdalene’. Als onderdeel van haar gelijknamige tour doet de Britse zangeres onder andere het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam aan.

FKA Twigs naar Carré

FKA Twigs komt met haar ‘Magdalene’ tour 2019 naar Nederland. Op dinsdag 3 december 2019 staat de muzikant in het Koninklijk Theater Carré te Amsterdam. De aanvangstijd van het optreden is 20:00 uur. Tijdens het concert zal de alleskunner onder andere muziek van haar nieuwe album ‘Magdelen’ spelen. Ook komen in de show moderne dans, bijzondere licht- en decorontwerp en Aziatische vechtsporten samen.

Concertkaarten

Tickets voor het concert gaan op vrijdag 13 september om 10:00 uur in de verkoop en zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier!

‘MAGDALENE” Tour 2019

De tour staat in het teken van Twigs gelijknamige nieuwe album ‘MAGDALENE’. De zelf geproduceerde plaat bevat samenwerkingen met Nicolas Jaar, Future, Skrillex en Jack Antonoff. In april kwam de eerste single ‘Cellophane’ uit. Gisteren lanceerde ze haar tweede single ‘Holy Terrain’ met Future.

 

Bron: MOJO

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.