Walter Trout voor concert naar 013 Tilburg en de Oosterpoort

Geschreven door op 6 april 2016 om 11:46
Walter Trout - Foto: madamjujujive (Flickr, CC BY 2.0)

De legendarische Amerikaanse bluesgitarist Walter Trout komt naar Nederland! De gitarist staat in 013 Tilburg en de Oosterpoort in Groningen.

Walter Trout naar Nederland

Legendarische Amerikaanse bluesgitarist Walter Trout komt voor twee concerten naar Nederland! De bluesmuzikant staat op woensdag 2 november in de Oosterpoort Groningen en op donderdag 3 november in de grote zaal van 013 Tilburg.

Kaarten voor beide concerten zijn reeds in de verkoop gegaan. Kaarten voor het concert in de Oosterpoort kan je bemachtigen via de website van de concertzaal of Ticketmaster. Tickets voor de show in 013 Tilburg kan je bestellen via de Nederlandse website van Ticketmaster. Het concert in 013 Tilburg is een concert enkel met zitplaatsen.

Battle Scars

Trout is een echte bluesrocker in hart en nieren. Hij speelde eerder met giganten als Canned Heat, John Lee Hooker en John Mayall’s Bluesbreakers voordat hij zijn eigen weg ging. Sinds 1989 doet hij het op eigen kracht. Inmiddels zijn we vele jaren en vele geroemde platen verder, ontving Trout een European Guitar Award en verscheen in 2015 de nieuwste plaat Battle Scars.

Beluister hieronder het nummer Almost Gone, afkomstig van deze nieuwe plaat. Het album vertelt het verhaal over Trout die voor zijn leven moest vechten na een levertransplantatie.

 

Bron: Oosterpoort

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.