Lady Gaga wordt tijdelijk vervangen door Meryl Streep

Geschreven door op 13 april 2015 om 11:34
Lady Gaga - Fotocredits: Watch Mojo (Flickr CC BY-NC-ND 2.0)

De 65-jarige Meryl Streep kruipt in de huid van Lady Gaga. Als echte rockster zal de actrice voor de camera verschijnen.

Voor de film Ricki and the Flash zal Meryl Streep een echte rockster spelen. De rockster moet trekjes hebben van o.a. Lady Gaga. Daarom moet ze natuurlijk flink wat nummers van de artiest kennen.

De film Ricki and the Flash

Het scenario is geschreven door de maker van Juno, Diablo Cody. Het verhaal gaat als volgt: een jonge vrouw besluit haar gezin te verlaten om een rockster te worden. Jaren later besluit ze om weer een moeder te worden voor haar vervreemde kinderen. Een van hen gaat net op dat moment door een moeilijke echtscheiding. Meryl Streep, die de rol van de rockster vertolkt, moet hiervoor ook een aantal nummers zingen als artiest zijnde. Zo gaat ze onder andere ‘Bad Romance’ zingen van Lady Gaga. Zoals altijd heeft de actrice het live ingezongen. “Het nummer zal niet worden bewerkt. Zoals Meryl Streep het heeft ingezongen zal het geschieden”, laat de regisseur weten. Vanaf november is de film overal in Nederland te zien.

Meryl Streep’s acteercarrière

In onderstaand filmpje zijn de beste rollen van Meryl te zien tijdens haar acteercarrière.

Meryl Streep’s dochter

Ook is de dochter van Meryl Streep te zien in de film Ricki and the Flash. Dit is de tweede keer dat ze beiden in dezelfde film te zien zijn. Mamie Gummer was ook al samen met Meryl Streep te zien in de film Heatburn. Heartburn is een film uit 1986 en gaat over een Amerikaanse schrijver die schrijft over eten. De schrijver ontmoet een columnist van de Washington krant op een bruiloft. Ze zijn erg gelukkig en besluiten te trouwen. Op een dag komt ze erachter dat haar man een affaire heeft met een andere vrouw.

Hieronder zijn de dochters van Meryl te zien. Links zie je Mamie Gummer.

Mamma Mia met Meryl Streep

Vraag je jezelf af of Meryl Streep wel kan zingen? In de film: Mamma Mia, waarin ze de rol van Donna speelt, bewijst ze al dat ze ontzettend goed kan zingen. Ook hiervoor werden alle nummers live opgenomen. Hieronder is het resultaat te beluisteren:

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Lady Gaga Nieuws · Meryl Streep Nieuws · Nieuws