Causes kondigt album en twee concerten aan

Geschreven door op 24 november 2015 om 11:41
Causes - (Bron: YouTube)

Causes brengt op 5 februari een nieuw album uit! Op 4 en 5 februari geeft de band album releaseparty’s in Amsterdam en Utrecht.

Causes concert

De band kondigde gisteravond tijdens RTL Late Night aan dat ze op 4 februari een kleine show geven in de Melkweg in Amsterdam en op 5 februari een grotere show in TivoliVredenburg in Utrecht, de thuisstad van de band. Kaarten voor Causes zijn per direct in de verkoop gegaan bij Ticketmaster.

Under Bridges That You Built for Me

Tegelijkertijd kondigden de heren aan dat hun debuutalbum Under Bridges That You Built for Me op 5 februari uitkomt. Dat album is inmiddels al beschikbaar als pre-order. De losse singles Teach Me How to Dance With You, Walk on Water en To the River zijn al te downloaden en te streamen via de populaire kanalen.

Causes

Causes is een Nederlands-Britse band, gebaseerd in Utrecht. Frontman Rupert Blackman was vooral actief als songwriter en schreef in Nederland liedjes voor onder andere VanVelzen en Alain Clark. De band scoorde in 2015 al hits met Teach Me How to Dance With You en Walk on Water. In oktober bracht de band zijn nieuwste single To the River uit.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Oscar van Oorschot

Altijd op de hoogte van de grootste hits van dit moment.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.