TOOL deelt nieuwe single ‘Fear Inoculum’

Geschreven door op 7 augustus 2019 om 16:41
Tool - Fear Inoculum (album cover, cropped)

Het is zover! Een nieuw TOOL-tijdperk is begonnen. De band bracht zojuist de titeltrack van zijn aankomend album uit: ‘Fear Inoculum’.

TOOL releaset nieuwe single

Fans hebben er dertien lange jaren op moeten wachten, maar over een paar weken gaat het toch echt gebeuren. Op vrijdag 30 augustus brengt TOOL zijn vijfde studioalbum uit. De iconische rockers deelden zojuist het eerste voorproefje van de nieuwe plaat: titeltrack ‘Fear Inoculum’.

YouTube player

‘Fear Inoculum’

Het aankomende studioalbum, TOOLs eerste release sinds de uit 2006 stammende plaat ‘10,000 Days’, kan inmiddels online gereserveerd worden. De nieuwe release werd geproduceerd door de band zelf. Producer Joe Barresi was verantwoordelijk voor de mix van het album.

Naast de nieuwe muziek had de band onlangs nog een verrassing voor zijn fans in petto. Sinds enkele dagen is de muziek van de Amerikaanse rockers voor het eerst online beschikbaar, op onder meer YouTube, Spotify en Apple Music. Slechts 48 uur na de digitale release werd het oeuvre van de band al meer dan 20 miljoen keer gestreamd.

 

Bron: Sony Music

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · Nieuwe singles · Nieuws · Tool Nieuws