Live Review: Troye Sivan in Paradiso Amsterdam

Geschreven door op 12 mei 2016 om 11:29
Troye Sivan - Foto Gage Skidmore - Wikimedia Commons

Op 10 mei vond het Troye Sivan concert plaats in een uitverkocht Paradiso. Ondanks dat hij zichzelf niet zo goed voelde, zette hij een geweldige show neer. ArtiestenNieuws was er bij.

Een goed begin

In het voorprogramma van Troye staat Astrid S en dit kan het publiek zeker waarderen. De Noorse zangeres doet enkele liedjes van haarzelf waarbij hier en daar wat mensen meezingen, maar wanneer ze een cover laat horen van Drake’s Hotline Bling gaat het publiek pas echt los. Ze vinden dat ze talent heeft en ook dat ze onwijs schattig is.

Troye Sivan - Foto Gage Skidmore - Flickr

Troye Sivan – Foto Gage Skidmore – Flickr

Troye Sivan Concert

Wanneer hij om half 9 eindelijk het podium opkomt is het Troye Sivan concert pas écht begonnen. Het publiek laat goed van zich horen en dat merkt Troye dan zelf ook al snel op.

Troye in een orkaan

Er werd zo hard gegild dat hij het gevoel kreeg in een orkaan te staan, maar volgens hemzelf verdiende hij dat echt niet. ‘Come on guys, I’m not that good.’ Is wat hij dan ook meerdere malen zegt, maar daar is heel Paradiso het duidelijk niet mee eens.

Hij zet een geweldige show neer, niet alleen zijn stem maar ook de effecten van het licht en de interactie van het publiek maken het allemaal compleet.

Ontzettend veel interactie

Dat Troye om zijn fans geeft is wel duidelijk. Hij maakt het ene hartje na de andere voor ze en laat ze echt meedoen aan de show.

Tijdens de show neemt Troye een momentje om zijn Nederlands bij te spijkeren. Samen met de mensen op de eerste rij zegt hij dingen als ‘Ik hou van jou’, ‘Hallo’, ‘Dankjewel’ en ‘Mijn naam is Troye’. Hij zei dat wanneer hij weer terugkomt naar Nederland, hij de taal vloeiend zou spreken. (En dat het snel zou zijn!) Maar het blijft niet alleen bij het leren van onze taal.

Troye Sivan 2 - Foto Gage Skidmore - Flickr

Troye Sivan 2 – Foto Gage Skidmore – Flickr

Cameraman

Tijdens Don’t Keep Love Around laat Troye iemand uit het publiek een deel rappen. Hij moedigt een koppel aan dat op date is en ook neemt Troye de telefoon van een fan mee op het podium en filmt zo de zaal en zichzelf.

Troye Sivan doet ontzettend zijn best om een leuke show neer te zetten en dat lukt dan ook zeker. Helaas voelde hij zichzelf tijdens het concert niet zo goed en verliet hij het podium kort om even wat te gaan drinken en bij te komen. Maar na twee minuten was hij weer terug en ready to party. Later liet hij het volgende op Twitter weten:


Wij hebben ontzettend van de show genoten en kunnen niet wachten tot Troye weer terugkomt. Troye heeft oneindig veel liefde voor Amsterdam, maar de liefde voor hem is misschien nog wel groter.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.