“Beyoncé werkt aan nieuwe muziek en plant surprise-tour”

Geschreven door op 1 augustus 2017 om 14:15
Beyoncé, Destiny's Child- Foto: Asterio Tecson (Wikimedia Commons)

Volgens de Amerikaanse entertainment website ‘Radar Online’ is Beyoncé druk bezig met het opnemen van nieuwe muziek! Daarbij zou de popster ook een surprise-tour aan het plannen zijn.

“Beyoncé werkt aan nieuwe muziek en plant surprise-tour”

Volgens het Amerikaanse roddelmedium Radar Online is Beyoncé nog geen twee maanden na haar bevalling alweer aan het werk! De entertainment website zegt zeker te weten dat de superster alweer druk bezig is met het opnemen van nieuw materiaal. Daarbij zou Queen B ook een surprise-tour aan het plannen zijn.

“Tweeling heeft haar geïnspireerd”

Radar Online baseert haar nieuws op onthullingen van een ‘anonieme bron’: “Beyoncé is alweer hard aan het werk, de tweeling heeft haar geïnspireerd. Ze heeft nieuw materiaal opgenomen en is ook een surprise-tour voor haar fans aan het plannen. Ze is vastberadener dan ooit en is geïnspireerd geraakt door haar baby’s. Ze heeft oppassers ingehuurd om met de tweeling te helpen en ze heeft nieuw materiaal geschreven en opgenomen.”

‘Lemonade’

In 2016 bracht de diva haar laatste plaat ‘Lemonade’ uit. Het album werd opnieuw een groot succes en onder meer Rolling Stone riep de plaat uit tot album van het jaar. In Nederland bereikte het album de eerste plek in de Album Top 100.

Bron: Radar Online

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Beyoncé Nieuws · Nieuws