Anouk bevallen van een zoontje

Geschreven door op 1 april 2010 om 22:55
Anouk - Fotocredits: Albin Olsson License: CC BY-SA 3.0 | Wikimedia Commons

Anouk is woensdagavond bevallen van een jongetje. De zangeres en haar vriend Unorthadox hebben het kereltje de naam Jesajah Dox gegeven.

Anouk beviel in het ziekenhuis, vertelt een woordvoerder van haar platenmaatschappij. “Iedereen is gezond en alles gaat goed.” De zangeres is inmiddels weer thuis, vertelde haar vriend Unorthadox donderdagavond in RTL Boulevard. “Het gaat heel goed met haar, ze is natuurlijk wel erg moe. Ik ben echt trots op haar, ze is echt een bikkel. Het was niet makkelijk.”

Unorthadox vertelt dat de bevalling vier uur in beslag nam. Na die uren kwam het 3330 gram wegende kereltje ter wereld. “Het was heel bijzonder. We kwamen om 07.07 uur ’s ochtends in het ziekenhuis en om 19.07 uur ’s avonds was Jesajah er.”

Anouk heeft voorlopig alle tijd om te genieten van haar nieuwe zoon. Pas in juni staat ze weer op de planken. Tot dan heeft ze haar handen vol aan de in totaal zes kinderen die door haar huis rennen. De 34-jarige zangers was eerder getrouwd met Remon Stotijn, zanger van Postmen. Met hem kreeg de zangeres drie kinderen, Benjahmin Kingsley, Elijah Jeremiah en Phoenix Ray. In mei scheidde het koppel.

Unorthadox heeft twee kinderen uit eerdere relaties. Volgens de rapper past de naam Jesajah ‘mooi in het rijtje’. “De rest van de kinderen heeft ook niet te overdreven trendy namen. Benjahmin, Elijah, Phoenix en mijn zoontje Jonathan en dochtertje Jera hebben ook mooie, schilderachtige namen.”

 

Bron: Novum Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · · ·
Artikel Categorieën:
Anouk Nieuws · Nieuws