Hardwell geeft extra concert in Ziggo Dome voor United We Are-tour

Geschreven door op 3 november 2014 om 10:15
Hardwell - Fotocredits Khalifa21 - Wikimedia Commons

Naast zijn eerder aangekondigde concert, dat op 24 januari in de Ziggo Dome plaatsvindt, staat Hardwell nu ook een dag eerder, op 23 januari, in de Amsterdamse concerthal.

Beide optredens staan in het teken van Hardwel’s wereldwijde United We Are-tour. Daarnaast gelden de concerten van ”s werelds beste dj’ in Amsterdam ook nog als aftrap van diezelfde tournee.

Als reden voor het extra Hardwell-concert in de Ziggo Dome wordt vooral het korte tijdsbestek genoemd, waarin het eerder geplande concert was uitverkocht. Die kaarten gingen afgelopen zaterdag in de verkoop, waarop de show niet veel later geheel uitverkocht was.

Hardwell op Tour – Kaartverkoop

Met zijn nieuwe show I AM Hardwell – United We Are verzorgt de Nederlandse dj in het komende jaar een groot aantal optredens, op allerlei verschillende locaties, verspreid over de hele wereld. Tot nu toe is echter nog alleen bekend dat Hardwell naast Amsterdam (Ziggo Dome) de Zuid-Koreaanse hoofdstad Seoul aandoet.

De kaartverkoop van de extra United We Are-show start op 8 november om 11.00 en verloopt via amsterdam.iamhardwell.com. In tegenstelling tot de show op 24 januari is dit concert voor alle leeftijden. Voor het inmiddels uitverkochte concert gold een 18+-restrictie. Mensen die kaarten willen kopen dienen eerst ingeschreven staan via bovenstaande website voordat er kaarten gekocht kunnen worden. Wil je zeker zijn van kaarten voor het concert of kan je niet wachten tot de kaartverkoop? Dan kan je je kaarten hier alvast vooruit reserveren.

Hardwell

Hardwell, die op 7 januari 1988 in Breda werd geboren als Robbert van de Corput is een Nederlandse dj en producer. Hij is al vanaf 2007 actief bezig in de muzidkwereld op het gebied van House en Dance, getuige zijn eerste Single Top 40 notering in 2008, met het nummer Never Knew Love (met Greatski) uit 2007.

Op 27 april 2013 begon hij in de Heineken Music Hall aan zijn eerste wereldtournee. Niet veel later werd hij door het Britse magazine DJ Mag uitgeroepen tot ’s werelds beste dj. Kort geleden werd hij door Dj Mag voor de tweede maal op rij verkozen tot nummer één.

Bekijk hieronder Hardwell twee uur durende show in de Heineken Music Hall, die de start van zijn eerste wereldtournee markeerde.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Concertaankondigingen · Hardwell Nieuws · Nieuws