Geen nieuw musicalproject voor Jim Bakkum

Geschreven door op 25 februari 2010 om 13:50
Jim Bakkum - foto: Richard Broekhuijzen - bron: Wikimedia Commons

Jim Bakkum stapt na ‘Hairspray’ niet meteen in een nieuw musicalproject. De 22-jarige doet het even iets rustiger aan om zich te bezinnen op zijn zangcarrière. Dat bevestigt zijn management woensdag.

Het management spreekt van ‘een persoonlijke afweging’ en wil niet veel kwijt over Jims beslissing, behalve dat het niet om een sabbatical gaat. Roddelkoning Evert Santegoeds beweerde woensdag dat Jim een jaar vrijaf neemt, maar dat spreekt zijn manager tegen. “Het kan zomaar zijn dat Jim in die tijd weer opduikt.”

Dat Jim na ‘Hairspray’ niet meteen in een nieuwe musical stapt, is volgens zijn manager zijn eigen keuze. Een nieuw album of nieuwe single staat op korte termijn niet op de agenda, omdat Jim zich gaat bezinnen op zijn zangcarrière.

Jim Bakkum werd als 15-jarige tweede tijdens het eerste seizoen van ‘Idols’. Dat betekende zijn doorbraak, hij daarna scoorde hits als ‘This Love is Real’ en ‘Als Je Iets Kan Doen’. Naast zanger is Jim musicalster. Zo speelde hij onder meer in ‘Grease’ en ‘Fame’. Tot juli is hij te zien in ‘Hairspray’.

Bron: Novum Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · ·
Artikel Categorieën:
Jim Bakkum Nieuws