Jim Bakkum wil zich weer richten op muziek

Geschreven door op 4 mei 2010 om 20:56
Jim Bakkum - foto: Richard Broekhuijzen - bron: Wikimedia Commons

Jim Bakkum wil zich weer gaan richten op muziek. Twee dagen geleden speelde de 22-jarige zanger zijn allerlaatste voorstelling van de musical ‘Hairspray’. Na zeven jaar hard werken neemt Jim nu rustig de tijd om na te denken over zijn toekomst.

“Nu dit opeens klaar is, is het wel gek”, vertelt Bakkum over het einde van ‘Hairspray’ in ‘RTL Boulevard’. “Maar ik heb ook wel heel erg zin om hierna andere dingen te doen en verder te gaan.” De zanger brak op 15-jarige leeftijd door met het programma ‘Idols’. Sindsdien maakte hij vijf albums en speelde hij in vier musicals.

Bakkum neemt nu eerst even de tijd om zich te bezinnen. “Ik heb echt heel veel gedaan en ik vind nu dat ik de tijd mag nemen daarvoor”, zegt hij. In augustus gaan Jim en zijn vriendin Bettina Holwerda een maand weg. “Dat is zeker reden om na te denken over een nieuw album. Ik ga zeker met iets vets terugkomen.”

Bron: Novum Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· ·
Artikel Categorieën:
Jim Bakkum Nieuws · Nieuws