Zangeres Anouk ontvangt 100% NL Oeuvre Award

Geschreven door op 4 januari 2018 om 16:11
Anouk - Fotocredits: Albin Olsson License: CC BY-SA 3.0 | Wikimedia Commons

Zangeres Anouk is de winnares van de 100% NL Oeuvre Award! Twintig jaar nadat ze doorbrak met ‘Nobody’s Wife’ wordt The Voice of Holland coach geëerd met een oeuvreprijs. 

Anouk wint 100% NL Oeuvre Award

Het is de achtste keer dat het radiostation een artiest onderscheidt met een Award. In het verleden ontvingen René Froger, Paul de Leeuw, Jan Smit, BLØF, Guus Meeuwis, Marco Borsato en Nick & Simon deze beloning voor hun werk.

Op dinsdag 20 februari worden in Club Panama in Amsterdam de andere 100% NL Awards uitgereikt. Tijdens de awardshow vindt ook een muzikale ode plaats, gericht aan Anouk.

Rijke carrière

100% NL-directeur Ronald Sebök over de zangeres:

” Succesvolle albums, grote hits, onvergetelijke concerten, moeder van zes kinderen en een eigenwijze persoonlijkheid die de wereld mooier maakt. Het moge duidelijk zijn dat ze een rijke carrière heeft vol met grote successen.”

Hij vervolgt:

” Van hits als Lost tot Michel en van R U Kiddin’ Me tot aan haar succesvolle deelname aan het Eurovisiesongfestival met Birds; de 100% NL luisteraar zingt ze allemaal mee. Reden genoeg om haar daarom te eren voor haar gehele muzikale oeuvre.”

Anouk top 5

Op het radiostation zelf wordt ook aandacht besteed aan de zangeres. Op vrijdag 5 januari zendt de radio-omroep de ‘Anouk Top 5′ uit. Luisteraars kunnen zelf hun favoriete hit van Anouk doorgeven, en dus de top 5 bepalen.

Fans die willen meedoen aan de actie kunnen stemmen via de website van de radiozender.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Anouk Nieuws · Artiesten · Nieuws