Darter Van Barneveld neemt in februari 2020 afscheid in Ziggo Dome

Geschreven door op 7 juni 2019 om 11:41
Raymond van Barneveld - Foto: Chris Ibbotson (Flickr, CC BY-SA 2.0)

Raymond van Barneveld gaat op grootse wijze afscheid nemen. De darter krijgt in februari 2020 een eerbetoon in de Ziggo Dome in Amsterdam. 

Raymond van Barneveld in ‘Barney Dome’

Raymond van Barneveld is nog één keer te zien voor het grote publiek. De Ziggo Dome wordt op zaterdag 8 februari 2020 voor een keer omgedoopt tot de ‘Barney Dome’. Dit ter ere van het afscheid van de dartlegende. Eerder dit jaar kondigde hij zijn afscheid aan na een succesvolle profcarrière. De avond kent een vol programma. Dit bestaat onder andere uit darts, entertainment, muziek en vrienden van ‘Barney’. In een competitie zijn darthelden als Phil Taylor, Wayne Mardle, Martin Adams, Richie Burnett en Bobby George te zien. Zij nemen het op tegen bekende Nederlanders, zoals ex-profvoetballers Robin van Persie en Rafael van der Vaart.

Tickets

De voorverkoop van reguliere kaarten begint op zaterdag 8 juni 2019 om 10:00 uur. VIP tickets zijn per direct beschikbaar. De ticketverkoop verloopt via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk dan eens hier.

‘Barney Army’

De 52-jarige Hagenees is voor vele dartliefhebbers een levende legende. Door de jaren heen heeft hij een grote groep fans verzameld, beter bekend als ‘Barney Army’. Dit komt mede door het karakter en het aantal gewonnen prijzen van de darter. Zo won hij in 2014 de prestigieuze Premier League en in 2007 het wereldkampioenschap. Kijk hieronder een video waarin Van Barneveld wordt aangemoedigd door zijn fans:

YouTube player

 

Bronnen: YouTube, Twitter, , Ticketmaster, Ziggo Dome

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Hessel van der Wal, Redacteur bij Artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Nieuws · Venues