Guus Meeuwis voegt tweede datum toe aan ‘Groots met een zachte G’ 2020

Geschreven door op 7 juni 2019 om 10:36
Royal Park Live, The Streamers, Oerrock, Vliegende Vrienden van Amstel LIVE!, Guus Meeuwis tijdens Vliegende Vrienden 2018 - Fotocredits: Shali Blok - ArtiestenNieuws

Guus Meeuwis komt ook op 13 juni naar het Philips Stadion in Eindhoven voor zijn ‘Groots met een zachte G’ concertreeks! Eerder kondigde de zanger al een show voor 12 juni 2020 aan.

Guus Meeuwis ook op 13 juni 2020 in Philips Stadion

Guus Meeuwis heeft een tweede datum toegevoegd aan zijn ‘Groots met een zachte G’-concerten voor 2018! De Nederlandse zanger staat niet alleen op vrijdag 12 juni in het Philips Stadion, ook op zaterdag 13 juni betreedt Meeuwis het Brabantse podium!

Tickets

Kaarten voor beide concerten zijn per direct te verkrijgen via GuusMeeuwis.nl.

JAAAA! De kaartverkoop voor 15 jaar GROOTS MET EEN ZACHTE G is van start gegaan! En niet alleen voor vrijdag 12 juni, ook voor zaterdag 13 juni 2020! Zie ik je dan?

Posted by Guus Meeuwis on Friday, 7 June 2019

Vijftien jaar Groots

De zanger blikt in een statement op zijn website en in een Facebook-video terug op veertien jaar ‘Groots met een zachte G’ en belooft dat editie 2020 een bijzondere gaat worden. “Wat is er veel gebeurd: we hebben feest gevierd, gezongen, gedanst en gesprongen. We hebben gehuild, vrienden gemaakt, maar vooral veel gelachen. Gejuicht om oranje, bijzondere gasten ontvangen en de miljoenste bezoeker groots onthaald. Maar bovenal hebben we veel, heel veel plezier gemaakt met zijn allen! Vijftien jaar, wat een tijd, wat een publiek. En het mooie is, we zijn nog lang niet klaar. Die vijftien jaar gaan we volgend jaar Groots vieren met iedereen”, aldus Meeuwis.

 

Bronnen: Persbericht Guus Meeuwis, Facebook

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.