Coldplay’s Chris Martin stapt naar rechter vanwege stalker

Geschreven door op 27 maart 2019 om 16:41
One, Love Malibu, Chris Martin (Coldplay) - Fotocredits: Thomas Hawk - Flickr (CC BY-NC 2.0)

Chris Martin, de zanger van Coldplay, is naar de rechter gestapt vanwege een mogelijk gevaarlijke stalker. De vrouw denkt een relatie te hebben met de bekende muzikant.

Chris Martin stapt naar rechter

Chris Martin werd al langere tijd lastiggevallen door een vrouw die gelooft een relatie met hem te hebben. De Coldplay-zanger gaf aan te vrezen voor de veiligheid van zijn gezin. Hij hoeft zich voorlopig echter geen zorgen meer te maken. De muzikant stapte in maart 2019 naar de rechter en vroeg een straatverbod aan tegen zijn stalker. De rechtbank gaf Martin gelijk en legde de dame een straatverbod op van meer dan 90 meter. In april 2019 beslist de rechtbank over de duur van het verbod.

Gestalkt

Chris Martin verklaart in een interview met nieuwsplatform ‘The Blast’ al voor een langere tijd achtervolgd te worden door de vrouw. Ze kwam meerdere keren naar het huis van de zanger en liet zelfs een pakket achter voor haar zogenaamde vriend. Daarnaast zou de verwarde vrouw brieven hebben achtergelaten voor de tweeënveertigjarige artiest. Hierin bespreekt ze haar denkbeeldige relatie met Martin, zijn kinderen en zelfmoord. De muzikant woont samen met zijn vriendin Dakota Johnson en zijn kinderen Apple en Mozes. Het opgelegde straatverbod heeft ook betrekking op hen.

Bewijs

Om een straatverbod af te kunnen dwingen moet er voldoende bewijs worden gepresenteerd aan de rechtbank. Een beveiliger van Chris Martin heeft daarom een verklaring afgelegd waarin hij bevestigt dat de zanger lastig wordt gevallen door een onbekende. Daarnaast heeft de Coldplay-frontman gedetailleerde documenten verzameld over de vrouw. Deze wijzen op de aanwezigheid van een uitgebreid strafblad.

 

Bron: The Blast

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Chris Martin Nieuws · Coldplay Nieuws · Nieuws · Roddels