Ozzy Osbourne over Black Sabbath afscheidstour: “Ik had geen fijne tijd”

Geschreven door op 14 september 2018 om 12:59
Ozzy Osbourne - Foto: Focka (Flickr, CC BY-ND 2.0)

Ozzy Osbourne heeft een boekje open gedaan over zijn ervaringen tijdens de laatste tour van Black Sabbath. De Britse zanger zegt geen fijne tijd te hebben gehad tijdens de afscheidstour.

Ozzy Osbourne doet boekje open over Black Sabbath afscheidstour

Ozzy Osbourne is momenteel bezig met zijn allerlaatste solo-wereldtour No More Tours 2 en lijkt de tijd van zijn leven te hebben. Dat was echter niet het geval tijdens de afscheidstour van zijn band Black Sabbath. Osbourne laat in gesprek met de Amerikaanse krant The Inquirer weten dat de laatste tour van de iconische metalband geen pretje was.

“Geen fijne tijd”

“Ik had geen fijne tijd”, vertelt Osbourne in het interview“Ik zat negen of tien jaar bij Sabbath, maar ik was dertig jaar lang weggeweest. Bij hun ben ik slechts een zanger. Bij mijn eigen tour kan ik doen wat ik wil.”

De Prince of Darkness geeft aan dat hij niet zichzelf kon zijn bij Black Sabbath tijdens de afscheidstour: “Ik kreeg slechte ‘vibes’ van ze, door Ozzy te zijn. Ik weet het niet, wie the f- kan ik anders zijn?”

Niet met pensioen

De laatste tour van Black Sabbath eindigde in februari 2017 met een show in thuisstad Birmingham. Inmiddels is Ozzy opnieuw bezig met een ‘afscheidstour’, al laat de zanger opnieuw weten dat dit niet betekent dat hij ook daadwerkelijk met pensioen gaat:

“Ik stop met wat ik nu doe: de hele tijd de wereld rondreizen. Ik zou willen dat mensen eens zouden begrijpen dat ik niet met pensioen ga.” Osbourne grapt: “Komt het misschien door mijn zware Engelse accent? De tour heet ‘No More Tours’. Niet ‘No more tours ever’.”

YouTube player

Bron: Loudwire, The Inquirer

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Ozzy Osbourne Nieuws