Simple Minds in februari 2018 naar Paradiso Amsterdam!

Geschreven door op 20 november 2017 om 11:15
Simple Minds - Foto: Sven Mandel (WIkimedia Commons, CC BY-SA 4.0)

Simple Minds komt terug naar Nederland! De Schotse band betreedt op maandag 19 februari 2018 het podium van de Grote Zaal in Paradiso Amsterdam.

Simple Minds in 2018 naar Paradiso

Don’t you forget about them! Simple Minds is nog altijd ‘Alive and Kicking’ en komt terug naar Nederland! De Schotse band, die in mei 2017 nog voor een uitverkocht Koninklijk Theater Carré stond, komt op maandag 19 februari naar de Grote Zaal van Paradiso Amsterdam.

Concertkaarten

Tickets voor de show van de rockers zijn o.a. online verkrijgbaar via de Ticketmaster van Ticketmaster.

‘Walk Between Worlds’

De Schotse post-punk- en art-rockband zag in 1977 het levenslicht. De rockers scoorden enkele enorme wereldhits in de jaren tachtig met tracks als ‘Don’t You (Forget About Me)’‘Alive and Kicking’ en ‘Belfast Child’.

In 2014 verscheen het laatste studioalbum van de band, genaamd ‘Big Music’. De plaat werd door MOJO uitgeroepen tot beste Simple Minds-album. In 2018 moet opvolger ‘Walk Between Worlds’ verschenen. Tussendoor bracht de band nog een akoestisch album uit, met de logische titel: ‘Acoustic’.

Bron: Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.