Youp van ’t Hek komt met nieuwe voorstelling ‘Met de kennis van nu’

Geschreven door op 31 mei 2018 om 13:18
Youp van 't Hek (cropped) - Foto Vera de Kok (Wikimedia Commons, CC BY-SA 3.0)

Youp van ’t Hek start in september met de try-outs van zijn gloednieuwe voorstelling ‘Met de kennis van nu’. De populaire cabaretier zal hiermee tot zeker juni 2019 in de theaters te zien zijn.

UPDATE 17-01-2019: Theater aan de Schie meldt dat de shows van vrijdag 18 en zaterdag 19 januari 2019 zijn geannuleerd wegens ziekte van Youp. De shows zijn verplaatst naar dinsdag 18 en woensdag 19 juni 2019.

Youp van ’t Hek theater in ‘Met de kennis van nu’

Goed nieuws voor fans van Youp van ’t Hek! De iconische cabaretier begint binnenkort met een gloednieuwe show, getiteld Met de kennis van nu. Van ’t Hek begint in september met de try-outs van de nieuwe voorstelling. Waar de nieuwe shows over gaan? Dat wordt uitgelegd op de website van Youp:

“Met de kennis van nu. Dit is een van de meest gebezigde termen. Vooral van blunderende politici, die hiermee iets recht proberen te praten. Bij Youp ligt dat anders. Je zal het hem nooit horen zeggen. Volgens hem hoort blunderen namelijk bij het leven. In elk geval bij zijn leven. En in dit programma praat hij niks recht. Integendeel. Hij praat het liever nog krommer. En of dat grappig is? Wat denkt u zelf?”

Speellijst en tickets

De gehele speellijst van de voorstelling, die van september 2018 tot en met juni 2019 langs theaters door heel Nederland reist, is hier te vinden. Tickets voor de shows zijn verkrijgbaar via de website van de cabaretier, alsmede de websites van de betreffende theaters.

Bron: youp.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.