Charlotte Gainsbourg in maart naar Paradiso in Amsterdam

Geschreven door op 10 januari 2018 om 10:49
Charlotte Gainsbourg - Bron: Wikimedia Commons - Fotocredits: Georges Biard - (CC BY-SA 3.0)

Goed nieuws voor fans van Charlotte Gainsbourg! De Franse filmactrice en zangeres komt in maart naar Nederland voor een concert in de Paradiso in Amsterdam. 

Charlotte Gainsbourg naar Paradiso

Uitstekend nieuws voor fans van de Franse zangeres Charlotte Gainsbourg! De dochter van de Franse artiest Serge Gainsbourg komt zaterdag 24 maart naar Nederland voor een optreden in Paradiso in Amsterdam.

In 2006 maakte de vocaliste nog haar debuut met het album ‘5:55‘. Daarna volgden de albums ‘IRM‘ (2009), ‘Terrible Angels‘ (2011) en ‘Stage Whisper (2011). Inmiddels heeft ze in 2017 weer een nieuw studioalbum, genaamd ‘Rest‘, uitgebracht.

Tickets

Tickets voor Charlotte Gainsbourg zijn onder andere verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. De kaartverkoop start op vrijdag 12 januari.

‘Rest’

Het meest recente album van Charlotte is ‘Rest‘. Deze plaat gaat over haarzelf en staat bekend als een compromisloos zelfportret wat door de wereldwijde pers geprezen werd. Het nieuwe materiaal bestaat uit elf tracks waar de diversiteit van de zangeres aanbod komt.

De track ‘Deadly Valentine‘ kwam uit in september 2017 en is onderdeel van haar meest recente werk. De song is inmiddels bijna 2 miljoen keer bekeken op YouTube.

YouTube player

 

Bronnen: Paradiso, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.