Kris Kristofferson & The Strangers in 2019 naar De Oosterpoort Groningen

Geschreven door op 11 februari 2019 om 11:37
Kris Kristofferson, cropped - Bron: Persbericht Oosterpoort Groningen

In de zomer van 2019 komt Kris Kristofferson met The Strangers voor een exclusief concert naar De Oosterpoort in Groningen.

Kris Kristofferson & The Strangers naar De Oosterpoort

Countryliefhebbers opgelet! Kris Kristofferson komt samen met The Strangers naar De Oosterpoort in Groningen. De countryzanger betreedt op dinsdag 11 juni 2019 het podium van de Grote Zaal. De show maakt deel uit van een tour waarbij The Strangers hem ondersteunen. Deze groep wordt gezien als een van de meest iconische bands uit de countrywereld en is jarenlang de band van countryzanger Merle Haggard geweest. Tijdens het concert komen dan ook hits van deze grootheid voorbij.

Kaartverkoop

Tickets voor het exclusieve concert zijn vanaf vrijdag 15 februari om 10:00 uur te verkrijgen via de website van De Oosterpoort. Uitverkocht? Kijk hier.

Kris Kristofferson

Sinds 1965 is Kristoffer Kristofferson actief in de muziekwereld. De countryzanger heeft grote hits met nummers als ‘Help Me Make It Through The Night’, ‘Sunday Mornin’ Coming Down’, ‘Me and Bobby McGee’ en ‘Loving Her Was Easier (Than Anything I’ll Ever Do Again)’ weten te scoren. Grote namen als Willie Nelson, Johnny Cash en Janis Joplin hebben verschillende nummers van de zanger gecoverd. Nelson, Cash, Kristofferson en Waylon Jennings begonnen in 1985 met de groep The Highwaymen, waarmee ze met de track ‘Highwayman’ groot succes wisten te behalen.

 

Bron: Spotify, Oosterpoort

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.