KISS volgend jaar voor jubileumconcert naar Ziggo Dome

Geschreven door op 21 november 2014 om 11:47
KISS - Fotocredits KissBoy25 - Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

De Amerikaanse rockband KISS komt weer naar Nederland. Aankomende zomer staan ze op 18 juni in de Ziggo Dome te Amsterdam. 

Kiss concert in de Ziggo Dome

KISS is een Amerikaanse shock-en hardrockband die in Amerika tot de meest succesvolle bands aller tijden wordt gerekend. In Nederland is de formatie vooral bekend door de hit I Was Made For Loving You. Dat nummer stond in 1979 vier weken lang op nummer één.

KISS’ optreden in Nederland is onderdeel van hun jubileumtournee. De band bestaat dan maar liefst veertig jaar.De shows van de rockband kenmerken zich door hun zwart-wit geschminkte gezichten, de bijzonder lange tong van oprichter Gene Simmons en de knallende shows vol vuurwerk en vuur-en bloedspuwen. De show in de Ziggo Dome belooft een explosief spektakel te worden. Onmisbaar voor de grote fans van KISS.

Concertkaarten

De kaartverkoop voor het concert in de Ziggo Dome start op maandag 24 november. De exacte tijd staat op 10.00. Mocht je op dat moment niet beschikbaar zijn om kaarten te kopen, dan kan je ze alvast vooruit reserveren via deze website. Dan ben je tenminste gegarandeerd van je ticket voor deze speciale jubileumshow van de band

Ga je naar het concert van Kiss? Geef hier aan dat je erbij bent!

Naast Gene Simmons en Paul Stanley, de oorspronkelijke leden van de band, bestaat de 70s rockband uit gitarist Tommy Thayer en drummer Eric Singer. Momenteel treedt Kiss op in Las Vegas met een eigen show. Het veertigjarige jubileum werd dit jaar al gevierd met diverse heruitgaves en een verzamel-cd.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Concertaankondigingen · Kiss Nieuws · Nieuws