Robbie Williams koopt eiland om UFO’s te spotten

Geschreven door op 4 september 2012 om 10:10
Robbie Williams - Fotocredits: Drew de F Fawkes (Flickr - CC BY 2.0)

Wat doe je als je echt veel te veel geld hebt? Juist ja, dan koop je een eiland. Dat is de logica van Robbie Williams ten minste. 

Robbie Williams zou volgens geruchten interesse hebben in White Rock Island bij Californië. Hij zou bereid zijn om daar omgerekend een half miljoen euro voor te betalen. De zanger die een geschat vermogen van zo’n 120 miljoen euro heeft, wil namelijk een plaatsje hebben waar hij zijn favoriete hobby kan uitvoeren: UFO’s spotten.

Hij zou van plan zijn om er een centrum neer te zetten waar hij UFO’s kan spotten. Het eiland is ideaal volgens de Britse zanger omdat de lucht er boven compleet helder is en daarom UFO’s goed te zien zijn. De popster is al langere tijd geobsedeerd met UFO’s. Zo stond op zijn laatste album ‘Reality Killed the Video Star’ een plaat die ging over ontvoering door aliens (‘Arizona’).

Naast het UFO-centrum zou er ook een huis moeten komen waar hij en zijn vrouw kunnen wonen. Vermoedelijk kan Robbie meteen beginnen met de kinderkamer in te richten, want zijn vrouw Ayda is al een tijd zwanger.

Williams komt over 2 maanden met zijn nieuwe album, die ‘Take the Crown’ zal gaan heten. Eerder deze week tweette hij zijn nieuwe albumhoes al.

Robbie Williams – Bodies

YouTube player

Overzicht Robbie Williams Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws · Robbie Williams Nieuws