Toto in 2018 met ’40 Trips Around The Sun World Tour’ naar Ziggo Dome!

Geschreven door op 14 juni 2017 om 10:27
Steve Lukather (TOTO) - Fotocredits Bernd Koepel - Wikimedia Commons

Yes! Goed nieuws voor alle fans van Toto: de legendarische band komt naar Nederland! Op zaterdag 17 maart 2018 staat de Amerikaanse band op het podium van de Ziggo Dome.

Toto naar Ziggo Dome

Toto fans opgelet! Waar de iconische band in 2016 nog in zalen als 013 en De Oosterpoort stond, komen de heren nu naar de Ziggo Dome in Amsterdam! De show van de rockers is onderdeel van hun nieuwe ’40 Trips Around The Sun World Tour’, ter ere van het veertig jarig bestaan van de band.

Tickets voor de show

Tickets voor de show zijn verkrijgbaar via de volgende verkoopkanalen:

Tickets Secundair Tickets Primair

Greatest Hits

De Amerikaanse band werd in 1977 opgericht in Van Nuys, Los Angeles en groeide in de veertig jaar die volgden uit tot één van de grootste en meest bekende bands ter wereld. Met haar pakkende mix van rock, pop, jazz en funk en enorme hits als ‘Rosanna’‘Pamela’ en ‘Africa’ is Toto een van de meest invloedrijke bands uit de muziekgeschiedenis.

In februari 2018 komt de band met een nieuw ‘greatest hits’ album, met uiteraard alle klassiekers maar ook nieuw werk. In 1996 en 2002 brachten de rockers al eerder ‘Greatest Hits’-albums uit.

 

Bron: MOJO

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.