Madonna brengt aankomende zomer nieuw livealbum uit!

Geschreven door op 13 juni 2017 om 17:06
Erger jij je ook zo aan die kapotgedraaide nummers op de radio? Dit overkomt zelfs de allergrootste artiesten. Zij kunnen hun eigen hits niet meer kunnen aanhoren. Dit is een lijst met artiesten die hun eigen hits haten., Madonna - Fotocredits: Pascal Mannaerts - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Fans opgelet! Madonna komt aankomende zomer met een nieuw livealbum! Op 15 september 2017 komt de live plaat ‘Rebel Heart Tour’ uit.

Nieuw livealbum voor Madonna

Goed nieuws voor fans van Madonna! De legendarische popzangeres komt met een nieuwe live plaat genaamd ‘Rebel Heart Tour’. In 2015 en 2016 heeft de zangeres wereldwijd getoerd met haar ‘Rebel Heart Tour’ om haar dertiende album ‘Rebel Heart’, die in maart 2015 verscheen, te promoten. In september verschijnt het live album van de ‘Rebel Heart Tour’.

‘Like A Virgin’

In 1982 kreeg de zangeres haar eerste platencontract aangeboden, waarna de zangeres haar allereerste single ‘Everybody’ uitbracht. Een jaar later verscheen haar gelijknamige debuutalbum, waar haar eerste grote hit ‘Holiday’ op stond.

In 1984 kwam de zangeres met het iconische album ‘Like A Virgin’, die wereldwijd goed werd ontvangen en de gelijknamige single zorgde voor haar wereldwijde doorbraak.

Happy Girl from the 80’s!! ??????????????

Een bericht gedeeld door Madonna (@madonna) op

Malawi

In 2006 richtte The Queen of Pop een goed doel op genaamd: Raising Malawi. In 2017 vond de zangeres dat het tijd was om ook kinderen te adopteren. Op de Instagram pagina van de zangeres zijn veel foto’s en filmpjes te vinden van haar adoptiekinderen, die ze in februari 2017 adopteerde.

Rascals …………….??????

Een bericht gedeeld door Madonna (@madonna) op

Bron: Instagram

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Albumreleases · Artiesten · Madonna Nieuws · Nieuws