Liam Gallagher releast nieuwe single ‘For What It’s Worth’

Geschreven door op 10 augustus 2017 om 12:19
Liam Gallagher, Beady Eye - Foto YouTube

Liam Gallagher heeft een nieuw nummer uitgebracht! Liams nieuwe track ‘For What It’s Worth’ verscheen op donderdag 10 augustus op online streamingsdiensten.

Liam Gallagher releast nieuwe track ‘For What It’s Worth’

Liam Gallagher heeft opnieuw een nieuw nummer uitgebracht! De zanger, die onlangs aan zijn solocarrière is begonnen, bracht op donderdag 10 augustus zijn nieuwe single ‘For What It’s Worth’ uit. De nieuwe track is afkomstig van Liams debuut soloalbum ‘As You Were’, dat op 6 oktober verschijnt. Eerder kwam de oud-Oasis frontman al met de singles ‘Wall Of Glass’ en ‘Chinatown’.

In gesprek met muziekmedium Noisey sprak de Britse zanger over het verhaal achter het nieuwe nummer: “Ik heb overduidelijk veel fouten gemaakt. Zo is het leven. Dit nummer is een excuses aan wie dan ook. Ik heb veel mensen boos gemaakt, maar ik ga zeker geen nummer schrijven voor iedereen persoonlijk. Hier is er één. ‘Fuckin’ deal with it and move on.'”

Beluister Liams nieuwe track ‘For What It’s Worth’ nu op Spotify:

Noel Gallagher

Liam zou natuurlijk Liam niet zijn als hij ondertussen ook niet nog even over zijn broer Noel Gallagher begint. De twee lagen in het verleden al veelvuldig met elkaar in de clinch en Liam gaat vrolijk door.

Terwijl de ex-zanger van Oasis eerder nog aangaf graag een Oasis-reünie met broer Noel te zien, haalt hij in gesprek met Noisey weer flink uit naar zijn broer. Volgens Liam gedraagt Noel zich als een ‘stalker’ rond andere beroemdheden: Oh fuckin’ hell. Hij is een fuckin’ stalker man. “Snel! Geef me een beroemdheid!” Fuckin’ cringe, man. Bradley fuckin’ Cooper en dat soort shit? Ga fuckin’ zitten, vriend. Verrader.”

Bron: NME

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.