Liam Gallagher richt pijlen op broer Noel en Gorillaz zanger: “Het is oorlog”

Geschreven door op 28 april 2017 om 13:02
Liam Gallagher - Alexander Frick - Bron: Wikimedia Commons

Liam Gallagher heeft weer eens van zich laten horen! Op Twitter haalt de zanger opnieuw flink uit naar broer Noel en Gorillaz-zanger Damon Albarn.

Liam Gallagher: “Albarn en Noel moeten zich schamen”

Het zou inmiddels bijna een aparte nieuwsrubriek kunnen worden: Liam Gallagher heeft maar weer eens flink uitgehaald naar zijn broer Noel. Ook Blur- en Gorillaz-zanger Damon Albarn moet het deze keer ontgelden. De oud-zanger van Oasis, die overigens aankomende zomer solo op Pinkpop te zien zal zijn, heeft zich op zijn Twitter pagina negatief uitgelaten over Albarn en zijn broer.

“Die l*l uit Blur en die engerd van Oasis moeten zich schamen,” stelt Liam in een tweet. In een tweede tweet gaat de zanger vrolijk verder: “Die kl**tzak van Blur mag Noel dan wel in een meisje hebben veranderd, maar geloof me, de volgende keer dat ik hem tegenkom is het oorlog.”

Liam versus Noel

De nieuwe uitlatingen van Liam Gallagher kunnen toegevoegd worden aan het lange rijtje sneren die de oud-Oasis zanger de laatste maanden aan zijn broer uitdeelde. Zo had Liam in februari nog commentaar op het optreden van Noel bij de BRIT Awards. Een aantal dagen daarvoor richtte de uit Manchester afkomstige zanger zich nog op de fans van zijn broers bandNoel Gallagher’s High Flying Birds.

Bron: NME

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.