Calvin Harris geeft Nederlands dj-duo plekje op album

Geschreven door op 7 oktober 2014 om 8:50
Calvin Harris - Fotocredits Carlos Delgado - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Op het aankomende album van Calvin Harris is een rol weggelegd voor het Nederlandse dj-duo Firebeatz. Dat meldde de Britse dj en producer op zijn Facebook-pagina.

Naast Firebeatz kunnen op het nieuwe album van Calvin Harris, genaamd Motion, ook andere artiesten te horen zijn. Voor het album wordt er ook samengewerkt met Ellie Goulding, Gwen Stefani, Ummet Ozcan en anderen.

 

Samenwerking Calvin Harris Firebeatz

In een verklaring aan Nu.nl laat het Nederlandse dj-duo weten zeer verheugd te zijn met de nieuwe samenwerking. “Het is een enorme eer om met Calvin Harrus samen te mogen werken. Hij is een van de grootste artiesten van dit moment.”

De samenwerking ligt in het verlengde van eerdere collaboraties tussen de Brit en de Nederlanders. Firebeatz mocht eerder een remix van Calvin Harris’ track Thinking About You maken. Daarnaast staat het Nederlandse duo op goede voet met Harris’ label Fly Eye en hebben ze op reguliere basis contact met de producer zelf.

 

Calvin Harris

De 30-jarige Calvin  die normaal door het leven gaat als Adam Richard Wiles,  is een Schotse singer-songwriter, dj en producer van elektronische muziek. Ondanks dat zijn singles geen enorme hits zijn geworden (wel goed gescoord in charts, maar geen nummer 1-hits), is Calvin Harris wel ongelofelijk populair. Dat komt onder meer door zijn spetterende live-performances en remixes, waarbij hij onder andere nummers van de Kaiser Chiefs, Katy Perry en Shakira in een nieuw jasje heeft gestoken.

Tip: Het nieuwe album van Calvin ,  Motion, is al vooraf te reserveren via bol.com.

Bekijk hieronder Calvin Harris’, Live @ T in The Park 2009, toen hij nog met band optrad. Inmiddels staat hij ‘slechts’ solo achter de draaitafel.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Calvin Harris Nieuws · Firebeatz Nieuws · Nieuws