The Slow Show met ‘Stripped Down Tour’ naar Nederland

Geschreven door op 26 november 2019 om 12:16
The Slow Show - Foto via persbeeld De Oosterpoort

The Slow Show gaat volgend jaar op tournee door Europa! De indierockers brengen als onderdeel van hun ‘Stripped Down Tour’ tevens een bezoek aan drie Nederlandse poppodia.

The Slow Show op tournee

The Slow Show komt naar Nederland! In maart 2020 gaat de vierkoppige formatie op tournee door Europa. Met ‘Stripped Down’ brengt de Britse band ook een bezoek aan de Nederlandse poppodia. Tijdens de show kunnen bezoekers muziek van eerdere albums verwachten dat wordt aangevuld met nieuw materiaal.

Bekijk hier een overzicht van de tourdata en -locaties:

  • Zaterdag 28 maart 2020 in de Stevenskerk, Nijmegen
  • Zondag 29 maart 2020 in Lantarenvenster, Rotterdam
  • Maandag 30 maart 2020 in De Oosterpoort, Groningen

Concertkaarten

Tickets zijn vanaf vrijdag 29 november 2019 om 10:00 uur verkrijgbaar via de websites van de desbetreffende poppodia. Uitverkocht? Kijk hier!

‘Lust And Learn’

Bij gebrek aan mogelijkheden werd Rob Goodwin bij de oprichting min of meer noodgedwongen leadzanger. Iets wat op eerder materiaal te horen was. Op 30 augustus 2019 verscheen de nieuwste langspeelplaat ‘Lust And Learn‘ van de indie-rockformatie. Ook op dit album wordt het intieme, warme en melancholische geluid van de Britten gedragen door de stem van Goodwin.

Echter is goed hoorbaar dat Rob is gegroeid. Zo schreef ‘Nieuweplaat’ het volgende over het nieuwste wapenfeit: “Zanger Rob Goodwin lijkt zich op elk album zekerder te voelen als frontman en de band durft zichzelf te ontwikkelen, zonder het beproefde recept te veranderen. Lust And Learn laat je stilzwijgend achter. Voor veel bands een nachtmerrie, voor The Slow Show een ultiem bewijs van succes.

Benieuwd naar ‘Lust And Learn’? Beluister het hieronder:

 

Bron: De Oosterpoort

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.