“Madonna naar het Eurovisie Songfestival”

Geschreven door op 17 januari 2019 om 15:34
Erger jij je ook zo aan die kapotgedraaide nummers op de radio? Dit overkomt zelfs de allergrootste artiesten. Zij kunnen hun eigen hits niet meer kunnen aanhoren. Dit is een lijst met artiesten die hun eigen hits haten., Madonna - Fotocredits: Pascal Mannaerts - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Madonna gaat naar het Songfestival! Volgens diverse bronnen geeft de Queen of Pop in mei 2019 een optreden tijdens het liedjesfestijn.

Madonna naar het songfestival

Madonna is volgens diverse Israëlische media in gesprek met de organisatie van het Songfestival om een optreden te geven. Het nieuws is echter nog niet officieel bevestigd door het festival en gesprekken over een mogelijk optreden zijn nog steeds gaande. Het optreden van de Queen of Pop zal vergelijkbaar zijn met die van Justin Timberlake, die in 2016 een optreden gaf tijdens de finale van het songfestival in Stockholm.

YouTube player

Queen of Pop

De Amerikaanse zangeres wordt gezien als een van de grootste vrouwelijke artiesten uit de popmuziek. In de jaren ’80 scoorde ze diverse hits zoals ‘Like A Virgin‘,  ‘Holiday‘ en ‘Into The Groove‘ die haar de bijnaam Queen of Pop opleverde. Naar verluidt komt de popster later dit jaar met een nieuw album waarvan we, als ze komt, op het songfestival ongetwijfeld meer te horen gaan krijgen.

YouTube player

Eurovisie Songfestival

Het Eurovisie Songfestival wordt dit jaar gehouden in Tel Aviv in Israël. Het liedjesfestijn vindt plaats van 14 tot en met 18 mei 2019. Wie Nederland gaat vertegenwoordigen is nog niet bekendgemaakt.

 

Bronnen: Billboard, RTL, YouTube, Spotify, Eurovision 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.