Defqon Tickets verkoop van start!

Geschreven door op 24 maart 2012 om 13:30
Logo: Defqon.1

Organisator Q-Dance is vandaag gestart met de kaartverkoop van het Defqon Festival! Op 21,22 en 23 juni barst het feest alweer los voor het 9de jaar op rij.

Daarmee is de lancering van het grootste hardcorefestival voor dit jaar weer een feit. Het belooft weer een groot feest te worden met vele acts uit binnen- en buitenland.

Vanwege de grote successen van de afgelopen jaren is het festival dit jaar niet een dag, maar een geheel weekend! Er zijn hierbij zowel dagkaarten beschikbaar, als passe-partouts die toegang geven voor het hele weekend en voor de campings.

Afgelopen jaar nog stonden meer dan 50 acts waaronder Headhunterz en Angerfist op het festival, de organisatie probeert ook dit jaar weer spetterende affiche neer te zetten.

Defqon.1 Festival is dit jaar van 21 t/m 23 juni op Evenemententerrein Walibi World in Biddinghuizen, de kaartverkoop is dus vandaag om 13.00 begonnen via de officiële website van het festival.

De afgelopen 3 edities waren al binnen een half uur volledig uitverkocht! Dus mocht jij net naast die kaartjes grijpen, zoek dan naar Defqon 1 Tickets via deze website, hiermee koop je gegarandeerd 100% echte kaartjes.

Bekijk hier de trailer!

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
·