M83 voor optreden naar Nederland

Geschreven door op 22 augustus 2016 om 12:24

Afgelopen weekend op Lowlands, eind dit jaar weer terug in Nederland: M83! De electronicaband rondom Anthony Gonzalez is in november in Utrecht te zien!

M83 concert

Goed nieuws voor de M83-fans die al zo lang op een concert van de electronicaband wachten: de band komt, na Lowlands, nog een keer naar Nederland! De Franse band rondom frontman Anthony Gonzalez komt op dinsdag 29 november naar TivoliVredenburg in Utrecht.

M83 kaarten

Tickets voor het optreden zijn onder andere te koop via Ticketmaster. De voorverkoop start op vrijdag 26 augustus om 10:00.

Een zeldzaam optreden

De Franse band nam in 2011 de wereld over met het album Hurry Up, We’re Dreaming. Het niet-uit-je-kop-te-krijgen nummer Midnight City markeerde hun doorbraak, maar de band is al sinds 2001 bezig met epische nummers maken.

De hypnotiserende shoegaze-muziek kent verschillende hoofdrolspelers. Soms neemt de gitaar de boventoon, dan weer de 80’s synthpop. Plus, ze zijn elk album weer anders. Het zevende album Junk neemt een supervrolijke afslag. Een concert van deze groep in Nederland is zeldzaam, dus weest er bij!

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.