Volbeat in november met nieuw album naar Ziggo Dome

Geschreven door op 15 mei 2019 om 16:25
Volbeat - Fotocredits: Markus Felix (Wikimedia, license: CC BY SA 3.0)

Goed nieuws voor Volbeat fans! De Deense rockers keren aankomend najaar terug naar Nederland voor een show in de Amsterdamse Ziggo Dome.

Volbeat naar Ziggo Dome

Volbeat komt terug naar Nederland! De Deense metalband komt deze zomer met een gloednieuw album en dus kan een nieuwe tour niet ontbreken. Michael Poulsen en co. reizen op dinsdag 19 november naar Amsterdam voor een show in de Ziggo Dome.

Het concert is onderdeel van de nieuwe ‘Rewind, Replay, Rebound – World Tour’ van de mannen. De support bij het optreden wordt verzorgd door niemand minder dan Baroness en Danko Jones.

Concertkaarten

Tickets voor de show gaan op vrijdag 24 mei in de verkoop via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Heavy Rock-en Metalband @volbeat  komt met hun ‘Rewind, Replay, Rebound, World Tour’ naar @ziggodome op 19 november. De kaartverkoop voor dit concert start 24 mei om 10:00 uur. Als nieuwsbriefabonnee kun je in een exclusieve presale een dag eerder al kaarten bestellen. Meer info: mojo.nl/volbeat Met zes studioalbums (and still counting!) laat Volbeat zien dat zij al jaren een dominante rol spelen in de Rock-en Heavymetal scene. Catchy melodieën ondersteund door overdonderende metalriffs geeft deze band zijn unieke en vernieuwende sound. Of je het nu ‘Elvis-metal’ noemt of ‘Johnny Cash on steroids’, één ding is zeker: Volbeat shows zijn snoeihard. Daarnaast nemen ze ook nog @danko_jones en @yourbaroness  mee voor een vol avondprogramma!

Een bericht gedeeld door MOJO (@mojoconcerts) op

‘Rewind, Replay, Rebound’

Volbeat kondigde op woensdag 15 mei een gloednieuw album aan getiteld ‘Rewind, Replay, Rebound’. Het nieuwe studioalbum verschijnt op vrijdag 2 augustus. Tegelijk met de aankondiging van de nieuwe plaat en tour, bracht de band ook een nieuwe single uit! Het nieuwe nummer, genaamd ‘Leviathan’, verscheen inclusief video op YouTube:

YouTube player

 

Bron: MOJO

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.