Take That geeft concert in de Ziggo Dome

Geschreven door op 26 januari 2015 om 12:50
Take That - Fotograaf Marc. E - Bron Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

Take That geeft een concert in Amsterdam! De populaire boyband uit de jaren negentig staat op 7 oktober 2015 in de Ziggo Dome.

Dat maakte de band vandaag via de officiële website bekend. Het concert gaat vrijdagmorgen op 30 januari in de verkoop. De voorverkoop begint om 09:00 uur op de website van ticketmaster. Klik hier als je je kaarten alvast vooruit wilt reserveren.

Take That concert

Het concert van Take That in de Ziggo Dome is enorm goed nieuws voor de trouwe fans. Het is tenslotte alweer vier jaar geleden dat de band op tour is geweest.  Tijdens het concert zullen Mark Owen, Gary Barlow en Howard Donald als drietal optreden. Dit, terwijl een maand geleden nog geruchten rondgingen over een reünie in volledige bezetting. De mannen hebben aangegeven dat de concerten in 2015 voornamelijk om de grootste hits draaien. Daarnaast zal de band ook een aantal nieuwe liedjes voordragen

De band staat bekend om hun spectaculaire live-shows. Tijdens eerdere concerten konden de fans genieten circusartiesten, hologrammen, een reusachtige olifant en een gigantische robot. Wij zijn dus razend benieuwd naar het Take That concert in oktober!

Take That

Take That is een van de populairste boybands uit de jaren negentig. De band heeft al meer dan 30 miljoen verkochte albums op hun naam staan. Daarnaast hebben de mannen inmiddels voor 7 miljoen bezoekers live opgetreden. Take That heeft enorm grote hits gescoord. Bekende hits zijn Relight My Fire, Everything Changes en Back For Good.

In 2005 maakte de band een comeback. De mannen moesten het echter doen zonder bandlid Robbie Williams. Vorig jaar verliet ook James Orange de groep. Take That bestaat om deze reden nog uit 3 leden. Een maand geleden kwam een nieuw album uit met de toepasselijke naam “III“.

YouTube player

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Concertaankondigingen · Take That Nieuws