Ariana Grande geeft extra concert in Ziggo Dome

Geschreven door op 20 januari 2015 om 11:53
Ariana Grande - Bron Flickr (Publiek Domein)

Goed nieuws voor Ariana Grande fans! Ariana Grande geeft een extra concert in de Amsterdam. Op donderdag 28 mei staat de popster opnieuw in de Ziggo Dome in Amsterdam. 

Extra Ariana Grande Concert

Het concert van Ariana Grande in de Ziggo Dome staat in het teken van “The Honeymoon Tour”. Met deze tour reist de zangeres langs de grote Europese steden, waaronder ook Antwerpen in België.

Reden voor het extra concert is de grote vraag naar concertkaarten. Het concert op vrijdag 29 mei was binnen no time uitverkocht. Dit leidde tot grote teleurstelling bij fans die geen kaarten konden scoren. Heb jij destijds geen kaarten kunnen bemachtigen? Dan heb je nu een nieuwe kans om tickets te scoren!

 

Concerkaarten

Tickets voor het extra concert van Grande gaan op vrijdag 23 januari in de verkoop. De voorverkoop start om 10:00 uur en verloopt via de website van Ticketmaster.

Tip: Wil je geen risico lopen? Dan kun je je kaarten hier alvast vooruit reserveren.

 

Ariana Grande Pre-sale:

Over een eventuele fan pre-sale is momenteel nog niets bekend. Houd deze site dus goed in de gaten of like Artiesten Nieuws op Facebook. Wij houden je op de hoogte zodra er meer nieuws is over een pre-sale.

UPDATE 22-01-2015Arianators opgelet! Er is een Pre-sale gaande op de Fahlo App. Succes!

 

Ariana Grande

De 21-jarige Ariana is één van de populairste popsterren van dit moment. De zangeres werd bekend door haar rollen in Nickelodeon series Victorious en Sam & Cat.

Haar eerste single ‘Put Your Hearts Up’ bracht ze uit in 2011. Als snel volgde de single ‘The Way’. Dit nummer was haar echte doorbraak. Sindsdien is Grande niet meer weg te denken uit de muziekwereld. De albums ‘Yours Truly’ en ‘My Everything’ waren direct een grote hit! Naar verwachting zullen nog vele hits volgen.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.