Joe Jackson voor shows naar Nederland

Geschreven door op 23 november 2015 om 11:33

Joe Jackson komt naar Nederland. Op 21, 25 en 26 februari zal de artiest optredens verzorgen.

Update 2:

Wegens succesvolle kaartverkoop zijn er twee Nederlandse data toegevoegd aan de tour van Joe. Op 13 maart wordt Muziekgebouw te Eindhoven bezocht, waarna op 18 maart het Luxor Theater in Rotterdam op de planning staat.

Update 1:

Joe Jackson kondigt een extra concert in Carré Amsterdam aan. De show vindt op 27 februari plaats, één dag na het reeds aangekondigde concert in dezelfde theaterzaal. De ticketverkoop is per direct gestart.

 

Origineel bericht:

Fast Forward-tour

Joe Jackson zal in februari driemaal optreden in Nederland als onderdeel van zijn Fast Forward-tour. Op 21 februari staat de artiest in theaterzaal Oosterpoort te Groningen. Daarna wordt stadsschouwburg De Vereeniging in Nijmegen opgezocht op 25 februari. Tot slot kan Carré Amsterdam op 26 februari rekenen op een bezoek van de Brit.

Joe Jackson kaarten

Kaarten voor de genoemde optredens start aanstaande vrijdag om 12.00 uur via de website van Ticketmaster. Of er nog meer Nederlandse concertdata aan de tourlijst worden toegevoegd is nog niet duidelijk. Bekijk hier de complete speellijst voor Joe Jackson.

Fast Forward

De nieuwe tour staat in het teken van het meest recente album van de Britse artiest. Na ruim zeven jaar geen album uit te hebben gebracht, onthulde Jackson het zestien delige album, dat volgens critici tot de één van zijn beste werken behoort. Fast Forward is hier te bestellen.

 

Bron: Mojo

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Niel Verstegen

Voorliefde voor rock, van Ac/dc tot Zeppelin.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.