Tommy Tiernan geeft show in Amsterdam

Geschreven door op 23 november 2015 om 11:33

De Ierse stand-up comedian Tommy Tiernan komt naar Nederland! Op dinsdag 15 december komt hij met zijn Out of the Whirlwind-tour naar de Meervaart in Amsterdam.

Tommy Tiernan is een ervaren performer en vuurt in korte tijd veel verhalen en grappen af op het publiek. Tiernan staat bekend om zijn controversiële humor, maar altijd met een onderliggende boodschap. In 2009 had de Ier het wereldrecord in handen voor de langste stand-up performance: hij stond meer dan 36 uur op het podium.

Out of the Whirlwind

Out of the Whirlwind is – zoals de naam het al zegt – een wervelwind van gedachten en observaties over dingen die iedereen meemaakt.  Met zijn verrassende kijk op de wereld bezorgt Tiernan het publiek buikpijn van het lachen en zorgt hij voor een feest van herkenning.

De comedian tourt momenteel door Europa, met shows in Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Oostenrijk, Zweden, Zwitserland en dus Nederland. Op dinsdag 15 december staat hij in de Meervaart in Amsterdam.

Tommy Tiernan tickets

Kaarten voor Tommy Tiernan zijn nu te koop via de site van Ticketmaster. Wees er snel bij, want de kaarten gaan als zoete broodjes over de toonbank!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Oscar van Oorschot

Altijd op de hoogte van de grootste hits van dit moment.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.