Paul de Leeuw op de planken met improvisatieshow

Geschreven door op 3 december 2015 om 14:16
paul de leeuw, De Grote Improvisatieshow - Screenshot YouTube

Het gebeurt niet vaak dat een artiest verzoeknummers speelt. Paul de Leeuw doet dat wel. Met zijn show Zingen Zolang het Duurt tourt hij momenteel door de Nederlandse theaters.

Zingen Zolang het Duurt

Paul de Leeuw heeft een groot muzikaal repertoire. De afgelopen 25 jaar bracht hij negentien albums uit en stond hij zeventien keer in de Top 40. Al die nummers kunnen niet allemaal in één show gespeeld worden. Daarom laat hij in Zingen Zolang het Duurt het publiek kiezen welke nummers hij ten gehore zal brengen.

Het publiek kan per sms of via de website van Paul aangeven welk nummer ze willen horen. Het leuke van deze voorstelling is dat er geen vaste eindtijd is. De show kan netjes om 22:00 uur klaar zijn, maar het zou ook zomaar kunnen zijn dat het een avondvullende show wordt tot na twaalven.

Paul de Leeuw tickets

Kaartjes voor Paul de Leeuw zijn te koop bij de websites van de verschillende theaters. De speellijst is te vinden op de website van Paul de Leeuw.

Zit je nog volop in de decemberstress op zoek naar een goed cadeau? Dan is Zingen Zolang het Duurt uitermate geschikt voor Sinterklaas of onder de kerstboom. De shows zijn in september gestart en lopen nog door tot eind maart.

Miguel Wiels

De muzikale omlijsting wordt verzorgd door de band van Miguel Wiels. Deze Vlaamse pianist schrijft al sinds het begin de muziek van K3 en verzorgt sinds enkele jaren de muziek in de televisieprogramma’s van Paul de Leeuw, zoals De Kwis.

YouTube player

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Oscar van Oorschot

Altijd op de hoogte van de grootste hits van dit moment.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.