Into The Grave kondigt komst headliners Gojira en Behemoth aan

Geschreven door op 16 januari 2018 om 12:45
Gojira - Foto Christian Misje (Flickr, CC BY-SA 3.0)

Metalfans opgelet! Metalfestival Into The Grave heeft haar headliners, Gojira en Behemoth, en vijf andere nieuwe namen voor het tweedaagse event bekendgemaakt. 

Nieuwe namen Into The Grave

De festivalorganisatie van Into The Grave heeft een zevental nieuwe acts bevestigd voor de achtste editie van het festival, dat plaatsvindt op 10 en 11 augustus 2018. De Franse progressieve metalband Gojira, die in 2016 haar succesvolle album ‘Magma’ uitbracht, zal de vrijdag van het festival afsluiten. De tweede headliner is de Poolse blackened deathmetalband Behemoth, die al ruim 25 jaar bestaat.

Naast headliners Gojira en Benemoth, komen ook de bands Delain, Suicidal Tendencies, Metal Allegiance, Orden Ogan en Gloryhammer naar het metalfest in Leeuwarden.

Line-up 2018

Eerder werden al een aantal namen bevestigd. Paradise Lost, Dying Fetus, Goatwhore en Toxic Holocaust spelen op het festival in augustus. De festivalorganisatie meldt dat er nog vier namen aan de line-up toegevoegd zullen worden, waaronder een vervanger voor de hardcore/metalband Nails, die zijn optreden heeft afgezegd.

Het festival wordt gehouden op het Oldehoofsterkerkhof, in Leeuwarden. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Into The Grave.

 

Bron: intothegrave.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.