Town of Saints voor concerten naar Paradiso, Rotown en EKKO

Geschreven door op 4 april 2016 om 13:13

De Groningse indiefolkband Town of Saints geeft in december meerdere concerten in Nederland. De band komt naar Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Town of Saints op tour

De uit Groningen afkomstige indiefolkband Town of Saints geeft eind dit jaar meerdere concerten in Nederland! De band komt op donderdag 15 december naar Paradiso Amsterdam, op vrijdag 16 december naar Rotown te Rotterdam en op zaterdag 17 december naar EKKO in Utrecht.

Kaarten voor de concerten zijn reeds in de verkoop gegaan en zijn te verkrijgen via de websites van de concertzalen. Kaarten kosten €10,- exclusief servicekosten.

No Place Like This

De Nederlands/Finse formatie Town of Saints heeft een unieke sound gevonden tussen rauwe, felle indierock en orkestrale schoonheid. Niet voor niets noemt de band rondom singer-songwriter Harmen Ridderbos en violiste Heta Salkolahti hun nieuwste album No Place Like This.

Het gelijknamige nummer kan je hieronder beluisteren! De tweede studioplaat kwam afgelopen zaterdag 2 april uit tijdens de releaseshow van de band in Vera Groningen.

 

Bron: Podiuminfo

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.