Racoon maakt Nederlandstalig nummer bij film ´Alles is familie´

Geschreven door op 24 oktober 2012 om 9:46

Racoon heeft voor het eerst een Nederlandstalig nummer gemaakt. Ze maakten het nummer op verzoek van scenarioschrijfster Kim van Kooten. Zanger van de band Bart van der Weide liet zich overhalen om een liedje te schrijven bij de film Alles is Familie.

Bart vond het wel ‘doodeng’, hij vertelt: “Het wordt al snel zo hoogdravend, omdat Nederlands bij uitstek een taal voor theater en dichten is. Dat wilde ik juist niet. Het moest een aardse tekst worden, die ook mijn oude buuf kan begrijpen.”

Racoon weet niet of zijn fans enthousiast zullen zijn over het nummer. De zanger, die met het nummer een ode zegt te brengen aan zijn zus, interesseert dat verder niet zo veel. Hij wilde graag dit nummer voor de film maken.

Al eerder werd bekend dat het de nieuwe versie ‘Liever dan Lief’ van Doe Maar en Gers Pardoel de titelsong van de soundtrack van de romantische komedie Alles is Familie wordt. De film Alles is Familie is de opvolger van Alles is Liefde. Gers Pardoel heeft zelft een klein rolletje in film die 22 november dit jaar uitkomt.
Of Racoon ook een rol in de film heeft, is nog onbekend. Ook is het Nederlandstalige nummer van Racoon nog niet uitgebracht.

Liever dan Lief (Alles is Familie) – Gers Pardoel en Doe Maar

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws · Racoon Nieuws