Kid Creole and the Coconuts komen naar Paradiso!

Geschreven door op 26 juli 2017 om 12:46
Kid Creole and the Coconuts - Foto YouTube

Goed nieuws: Kid Creole and the Coconuts komen naar Nederland! De band rond frontman August Darnell betreedt op woensdag 11 oktober het podium van Paradiso Amsterdam.

Kid Creole and the Coconuts naar Paradiso

Kid Creole and the Coconuts komen naar Nederland! Het muzikale ensemble van zanger August Darnell (Kid Creole) staat op woensdag 11 oktober op het podium in de Grote Zaal van Paradiso Amsterdam.

Concertkaarten

Kaarten voor de show gaan op vrijdag 28 juli in de verkoop en zijn verkrijgbaar via de volgende verkoopkanalen:

Primair:

Concertkaarten

Secundair:

Concertkaarten

‘Annie, I’m Not Your Daddy’

In 1980 raakte August Darnell geïnspireerd door de Elvis Presley film ‘King Creole’, waarna hij besloot de bijnaam Kid Creole op zich te nemen. Samen met zijn achtergrondzangeressen, the Coconuts, tourt Darnell inmiddels al bijna veertig jaar de wereld rond.

De groep behaalde vooral in de jaren tachtig grote hits, waaronder de track ‘Annie, I’m Not Your Daddy’, die nog altijd in de jaarlijkse Top 2000 te vinden is. De groep heeft tegenwoordig ook een Nederlands tintje: Zangeres Roos van Rossum is één van de Coconuts, naast de Britse Eva ‘Mama Coconut’ Tudor-Jones en de Finse Jessica Forsman.

Bron: Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.