Skepta bezoekt Amsterdam voor concert

Geschreven door op 4 juli 2016 om 12:52
Skepta - Foto: Jm131131 - Wikimedia Commons

Good news! De rapper Skepta komt in oktober weer terug naar Nederland! Na PITCH en Woo Hah is de Engelsman deze keer in Amsterdam te vinden!

Skepta

Jm131131 – wikimedia commons

Skepta concert

Een van dé pioniers van grime is binnenkort te vinden in Amsterdam. De rapper Skepta komt namelijk terug naar ons kleine landje voor een duister optreden in de Melkweg! Op donderdag 20 oktober is de Engelsman daar te vinden.

Skepta kaarten

Tickets voor het optreden zijn onder andere te koop via Ticketmaster. De kaartverkoop start op woensdag 6 juli om 10:00.

Van PITCH via Woo Hah naar ADE

Joseph Adenuga is een van de vaandeldragers van het duistere grime-genre. De complexe beats zijn beroemd gemaakt door artiesten als Dizzee Rascal en Wiley. Zelf weet Adenuga het genre te definiëren met intimiderende lyrics en duistere producties.

Het debuutalbum Greatest Hits werd meteen een klassieker, latere album lieten hem meer opschuiven naar de mainstream. Teleurgesteld in zijn eigen ontwikkeling besloot hij in zijn vierde album weer keihard toe te slaan. Of eigenlijk toe te grimen. In ieder geval is het album Konnichiwa weer keiharde en agressieve grime.

Was je niet op PITCH of Woo Hah voor dit fenomeen? Dan moet je hem echt wel zien tijdens ADE!

 

Bron: Melkweg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Responsive Menu
Add more content here...