Benjamin Francis Leftwich voor concerten naar Nederland

Geschreven door op 4 juli 2016 om 11:04

Cool! De singer-songwriter Benjamin Francis Leftwich komt naar Nederland! In oktober is de Engelsman te zien in Eindhoven, Amsterdam en Utrecht!

Benjamin Francis Leftwich concert

Zin in een avondje genieten van lichte folkliedjes? Zoek niet verder! De Engelse singer-songwriter Benjamin Francis Leftwich komt naar Nederland! Hij is op donderdag 27 oktober in het Muziekgebouw in Eindhoven, op vrijdag 28 oktober in Paradiso Tolhuistuin in Amsterdam, en op zaterdag 29 oktober in TivoliVredenburg Utrecht.

Benjamin Francis Leftwich kaarten

Tickets voor de optredens zijn onder andere te koop via Ticketmaster. De kaartverkoop start op donderdag 7 juli om 10:00.

Leren van de groten, vergeleken met de groten

Op jonge leeftijd ontdekte de Yorkse Leftwich muziek van Bob Dylan en Nick Drake. Dat vormde de inspiratie voor de opgegroeide jongen, die vergeleken wordt met Damien Rice en Bon Iver. Grappig genoeg zegt hij zelf vooral te luisteren naar Arcade Fire en Ryan Adams.

Op Spotify is Leftwich niet meer weg te denken. Zijn nummer Shine werd in 2014 de ‘most addictive track’ genoemd, omdat deze het vaakst op repeat werd gezet. Wij snappen waarom. Op 19 augustus komt zijn tweede album After The Rain uit.

 

YouTube player

Bronnen: Muziekgebouw, Paradiso, TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.