Line-up Vrienden van Amstel blijft dit jaar onbekend

Geschreven door op 30 september 2014 om 16:21
Vrienden van Amstel Live - Foto Alf van Beem (Wikimedia Commons)

De line-up van Vrienden van Amstel Live! wordt dit jaar tot aan de start van het concert verzwegen. Dat heeft de organisatie vandaag bekend gemaakt.

“Dit jaar kiezen we ervoor om de hele line-up geheim te houden zodat de avond één grote verrassing zal zijn”, meldt Jetske Freeve, marketingmanager van Amstel, aan nu.nl. “We proberen de lat steeds hoger te leggen door elke editie opnieuw te kijken hoe we onze gasten een onvergetelijke avond kunnen bezorgen.”

 

Extra kaarten Vrienden van Amstel Live!

De organisatie van het evenement heeft daarnaast ook besloten om 5000 extra kaarten beschikbaar te stellen. Een verandering in de productie zou dit mogelijk hebben gemaakt. Zodra die kaarten verkocht zijn, zou de zeventiende editie van het evenement in 2015 volledig uitverkocht zijn. Dat betekent dat het concert , dat in Ahoy in Rotterdam plaatsvindt, voor het eerst in het bestaan uitverkocht is voordat er ook maar een enkel gedeelte van de line-up bekend is.

Kaartverkoop 2014

De kaartverkoop voor Vrienden van Amstel Live in Ahoy is al geruime tijd bezig via de website van Amstel. De prijs van de kaarten varieert tussen 39,50 euro en 74,50 euro. Is het concert uitverkocht, maar wil je er toch graag bij zijn. Dan kan je vaak nog terecht bij een secundaire ticketshop. Een van de mogelijke secundaire ticketshops is Topticketshop.

Vrienden van Amstel Live!

Één van de weinige onthullingen die de organisatoren van het evenement wel hebben gedaan is de bevestiging van de komst van Xander de Buisonjé als presentator. Volgens De Buisonjé is het geheim houden van de line-up een bewuste, strategische keuze.

“De afgelopen jaren maakten we steeds minder van het programma bekend. Zo wist niemand vorig jaar van de optredens van Marco Borsato en Kane, maar zodra zij het podium op kwamen, ging het dak eraf. Ik verheug me nu al op de reactie van de bezoekers komende editie.”

Bekijk hieronder de aftermovie van de vorige editie van Vrienden van Amstel Live! uit 2014.

YouTube player

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws · Vrienden van Amstel Live! Nieuws