Bruce Springsteen & Lady Gaga met The Rolling Stones op het podium

Geschreven door op 11 december 2012 om 10:44
Lady Gaga - Fotocredits: Watch Mojo (Flickr CC BY-NC-ND 2.0)

Voor hun concert op 15 december in New Jersey zullen The Rolling Stones op het podium staan met niemand minder dan Bruce Springsteen en Lady Gaga. Ook rockband The Black Keys zal aanwezig zijn. 

The Rolling  Stones hebben met een bericht op hun website bekend gemaakt dat ze voor hun concert op 15 december in Newark in de staat New Jersey begeleid zullen worden door deze muzikale grootheden. Het concert is onderdeel van hun ’50 & Counting’ mini-tournee, waarbij ze enkele concerten gaven in Londen en New Jersey.

In het statement laten ze weten erg blij te zijn met het nieuws: “We vinden het geweldig dat deze buitengewone artiesten, Bruce Springsteen, Lady Gaga en the Black Keys, er mee akkoord zijn gegaan om ons te helpen met het vieren van onze 50-jarig bestaan. Het concert zal overal ter wereld te zien zijn voor al onze fans. Nu begint het feestje pas echt, want we moeten beslissen welke nummers we samen gaan spelen.”

Het concert in Newark wordt live uitgezonden en zal, zoals ook al gezegd door The Rolling Stones, overal ter wereld te zien zijn. Tegen betaling zal het concert in ieder geval online te bekijken zijn, via Yahoo. Alle informatie daarover kun je vinden op de site van The Rolling Stones. Het volledige statement vind je HIER.

The Rolling Stones – Doom and Gloom

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags: