Extra Selah Sue concert in TivoliVredenburg Utrecht

Geschreven door op 29 september 2016 om 10:37
Selah Sue TivoliVredenburg, Stadspark Live, Selah Sue - Foto Eddy Berthier (Wikimedia Commons, public domain)

Goed nieuws voor Selah Sue fans die geen kaarten konden bemachtigen voor het Selah Sue concert in Utrecht. Zojuist heeft TivoliVredenburg een extra optreden aangekondigd.

Selah Sue concert

Foto: Piotr Drabik – Wikimedia Commons

Extra Selah Sue Concert

Binnen een dag tijd was het concert (van woensdag 7 december 2106) compleet uitverkocht.

Heb je hierdoor geen tickets kunnen kopen? Dan is dit je kans! Op donderdag 8 december geeft Selah Sue een extra concert in de Utrechtse TivoliVredenburg.

Concertkaarten

Tickets voor het concert zijn direct in de verkoop gegaan. De online kaartverkoop loopt via de website van TivoliVredenburg. Wegens de enorme belangstelling worden fans aangeraden om tijdig te reserveren.

Uitverkocht?

Is het tweede concert uitverkocht? Misschien zijn er nog wel kaarten beschikbaar voor de optredens in Groningen of Tilburg. Kijk ook even bij deze secundaire ticketshop voor Selah Sue Tickets. Kaarten zijn vaak wel wat duurder dan bij de website van de popzalen, maar het is een betrouwbaar alternatief indien je het concert alsnog wilt bijwonen.

Selah Sue

De Belgische Selah Sue brak zes jaar geleden door met de hit ‘Raggamuffin’. Sindsdien is de zangeres enorm populair in binnen- en buitenland. In deze jaren ging het niet altijd even goed met de artiest. Zo lijdt de zangeres al geruime tijd aan een depressie. Dit geeft haar muziek dikwijls een duister randje. Op haar nieuwe album Reason (uit 2015) is te horen dat het gitaarmeisje is uitgegroeid tot een echte soul- en popdiva.

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.