Jett Rebel concerten uitverkocht

Geschreven door op 22 december 2014 om 12:23
Jett Rebel - Fotograaf: Oscar Anjewierden - Bron: Flickr (CC BY-ND 2.0)

Na een uiterst succesvolle festivalzomer en een najaarstour van achttien uitverkochte clubshows verkocht Jett Rebel deze week ook zijn headline show in de Heineken Music Hall uit. Op zaterdag 21 februari 2015 zien ruim 6.000 nieuwsgierige fans what the fuzz is all about!

Zojuist ging de laatste kaart over de digitale toonbank voor het optreden van Jett Rebel in de Heineken Music Hall. Daarmee is zaterdag 21 februari 2015 de voorlopige bekroning van een krankzinnig, succesvol, muzikaal jaar voor Jelte Tuinstra en zijn band.

 

Jett Rebel uitverkocht

Met de opening van de 3FM Awards trapte Jett Rebel in april zijn festivalzomer af: van Pinkpop tot de Zwarte Cross, van Concert at Sea tot Lowlands. Aansluitend deed hij een najaarstour van 18 optredens langs alle grote Nederlandse clubs en zalen, die geheel uitverkocht en op 30 december a.s. eindigt in een vol Paradiso. En nu is daar de volgende mijlpaal: een uitverkochte Heineken Music Hall op 21 februari 2015.

Extravagant

De ster van Jett Rebel rees razendsnel: singles Tonight, Louise en Pineapple Morning slaan een brug tussen glamrock, pop en funk, worden gedraaid op alle grote stations en de extravagante Jelte Tuinstra is een graag geziene gast op radio en TV. Na de EP’s Mars en Venus verscheen op 30 oktober jl. zijn goed ontvangen debuutalbum Hits For Kids. Met nog zes clubshows te gaan, Noorderslag en de Heineken Music Hall in het verschiet is het einde van Jett Rebels succes nog lang niet in zicht!jett rebel n

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Jett Rebel Nieuws · Nieuws