Kaiser Chiefs voor concerten naar Nederland

Geschreven door op 15 juli 2016 om 10:23
Ricky Wilson, Kaiser Chiefs - Foto Henry Laurisch (Wikimedia Commons, CC BY-SA 3.0)

We predict a riot… met Kaiser Chiefs! De Engelse indierockband komt in oktober voor maar liefst drie optredens naar Tilburg, Amsterdam en Groningen!

Kaiser Chiefs concert

In oktober komt alweer hun zesde album uit, en om dat te vieren gaan Kaiser Chiefs de wereld rond! Op zaterdag 22 oktober zijn ze te zien in 013 Tilburg, op zondag 23 oktober in Paradiso in Amsterdam, en op maandag 24 oktober staat het vijftal in De Oosterpoort Groningen

Kaiser Chiefs kaarten

Tickets voor de optredens zijn onder andere te koop via Ticketmaster. De kaartverkoop start op zaterdag 16 juli om 10:00.

Capo di tutti capi

Vrij vertaald betekent hun bandnaam ‘bovenbazen’. En bazen zijn het, de bazen van de hits! Wie kent de nummers Ruby en I Predict A Riot nou niet? In elf jaar tijd hebben ze al 5 albums uitgebracht, en elk album was raak.

In oktober komt het zesde album Stay Together uit, en natuurlijk is dat een goede reden om in zo veel mogelijk concertzalen een feestje te gaan vieren. Een maand geleden kwam van dit album de single Parachute uit, en het is weer heerlijk herkenbaar Kaiser Chiefs. De feestmachine is terug!

 

YouTube player

Bronnen: 013, Paradiso en De Oosterpoort

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.