Central Park Festival kondigt o.a. Racoon en Kaiser Chiefs aan voor 2019

Geschreven door op 26 november 2018 om 11:19
Mainstage tijdens Rondé @ Central Park Festival 2017 - Fotocredits: Stefan van Schaik (ArtiestenNieuws)

Central Park Festival in Utrecht kondigt nieuwe namen aan voor 2019! Onder andere Kaiser Chiefs, Racoon en Miss Montreal staan op het festival.

Eerste namen Central Park Festival aangekondigd

Op zaterdag 25 mei 2019 vindt het Central Park Festival weer plaats in Utrecht! Op maandag 26 november 2018 zijn de eerste namen voor het festival bekend gemaakt. Zo staan Kaiser ChiefsRacoon en Miss Montreal op het programma. Ook Ronnie Flex & Deuxperience, Douwe Bob, BLØF, De Jeugd Van TegenwoordigWulf, DI-RECT, RONDÉ, Jeangu Macrooy en Splendid treden deze dag op.

In januari maakt de organisatie de volledige line-up compleet voor de derde editie van het festival.

Kaartverkoop

Tickets voor het festival zijn vanaf vrijdag 30 november 2018 te bestellen via de website van het festival. Let op! Het festival is vanaf achttien jaar.

Central Park Festival

Voor de derde editie van het Utrechtse festival wordt er groots uitgepakt! Voor het eerst heeft de organisatie een internationale band weten te strikken. Ook bestaat het terrein in 2019 uit een grote picknickweide en drie podia, waarvan er twee overdekt zijn. “We zijn onwijs trots op de introductie van het grote indoor podium de ‘Marquee’. Hierdoor kunnen er meer verschillende acts optreden en geven we gehoor aan de muzikale vraag vanuit bezoekers.” vertelt de organisatie.

 

Bron: centralparkfestival.nl, persbericht

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Responsive Menu
Add more content here...